Toimitusehdot


Yleistä

Maukaskauppa.fi on Vallan Maukas Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Vallan Maukas Oy, y-tunnus 2689180-9, osoite Vallilantie 98, 23200 Vinkkilä. Vallan Maukas Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Voit maksaa ostokset tilauksen noudon yhteydessä tai ennakkomaksuna.

Valitessasi ”maksu noudon yhteydessä”, maksat tuotteet samalla kun noudat ne. Maksutapoina käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen ja MobilePay.  Jos valitset ennakkomaksun, saat tiedon lopullisesta summasta ja MobilePay numeron, kun tuotteet ovat pakattu. Tieto tulee tilausvaiheessa syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Ennakkomaksu täytyy olla maksettuna ennen noutoa.

Tilaus on sitova ja tilauksen summa veloitetaan, vaikka et sitä noutaisi.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan.

Joka viikon sunnuntaihin mennessä tilatut tuotteet on mahdollista noutaa seuraavalla viikolla.

Verkkokaupan kassalla voit valita toimitustavaksi joko ”nouto myymälästä” tai nouto reko-jakelusta. Etusivulla on mainittu aina myymälän lisäksi mahdolliset muut noutopaikat tarkemmin mutta pääsääntöisesti kierrämme parillisella viikolla keskiviikkona Turku-Raisio-Naantali ja torstaina Paimio-Salo rekot. Sekä parittomilla viikoilla keskiviikkona Parainen- Kaarina-Turku ja torstaina Pori. Tarkistathan ajantasaiset noutopaikat etusivulta.

Tilauksen voi noutaa myymälästä keskiviikosta perjantaihin. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä halutun noutopäivän ja kellonajan.


Toimitusaika

Viikon aikana tilatut tuotteet, pyritään toimittamaan seuraavan viikon aikana. Esimerkiksi jos tilaat tuotteet viikon 20 aikana, tuotteet ovat noudettavissa tai ne toimitetaan riippuen valitusta toimitusajasta viikolla 21 keskiviikko-perjantai.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Vallan Maukas Oy

vallanmaukas@vallilantila.fi

Tiina 040 54 33 287

Toni 040 594 19 18